Smart Home (shtëpi intelegjente) është shtëpia juaj e ëndrrave, në të cilën ju ndiheni komod . Në kohën e internetit në të cilën jetojmë, të gjithë duan të kenë atë që sapo është prezantuar në anën tjetër të globit. Konsumatori shqiptar i ka rritur kërkesat dhe dëshiron të ketë më të mirën. Përpos komoditetit në ditet e sotme është e nevojshme edhe ana ekologjike si dhe kursimi i energjisë.

Në disa universitete me renome botërore janë studijuar me kujdes kërkesat e automatizimit të sistemeve në jeten tonë të perditshme,nga studimet arrihet perfundimi se automatizimi i shtepisë bënë të mundshem edhe kursimin e energjisë që në bazë të studimeve arrinë 15% nga ndricimi,kurse deri në 40% tek sistemet e ngrohjes dhe ftohjës dhe ventilimit!

Pra si përfundim automatizimi i shtëpisë tuaj nuk është thjesht një komoditet,por gjithashtu një nevojë që çdo ditë e më shumë po rritet.