TEKNOLOGJI E RE PER TU LEHTËSUAR JETEN

Për shtëpinë tuaj të ëndrrave

#

ÇFARË ËSHTË SMART HOME (IOT)

SMART home technology use devices connected to the Internet of things (IoT) to automate and monitor in-home systems

Çfarë është BMS ?

By installing appliances in your house, such as a smart oven, you can now use apps on your mobile device to enjoy complete control of your home's functions from anywhere in the world.

SMART HOME-SHTËPI INTELEGJENTE

Smart Home (shtëpi intelegjente) është shtëpia juaj e ëndrrave, në të cilën ju ndiheni komod . Në kohën e internetit në të cilën jetojmë, të gjithë duan të kenë atë që sapo është prezantuar në anën tjetër të globit. Konsumatori shqiptar i ka rritur kërkesat dhe dëshiron të ketë më të mirën. Përpos komoditetit në ditet e sotme është e nevojshme edhe ana ekologjike si dhe kursimi i energjisë.

Në disa universitete me renome botërore janë studijuar me kujdes kërkesat e automatizimit të sistemeve në jeten tonë të perditshme,nga studimet arrihet perfundimi se automatizimi i shtepisë bënë të mundshem edhe replika klockor kursimin e energjisë që në bazë të studimeve arrinë 15% nga ndricimi,kurse deri në 40% tek sistemet e ngrohjes dhe ftohjës dhe ventilimit!

Pra si përfundim automatizimi i shtëpisë tuaj nuk është thjesht një komoditet,por gjithashtu një nevojë që çdo ditë e më shumë po rritet.

 

.

Lexo me shume

service3

Enjoy all your music and TV all over the house.

.

Lexo me shume

SISTEMI I MONITORIMIT-VIDEOKAMERAT

Smart Home (shtëpi intelegjente) është shtëpia juaj e ëndrrave, në të cilën ju ndiheni komod . Në kohën e internetit në të cilën jetojmë, të gjithë duan të kenë atë që sapo është prezantuar në anën tjetër të globit. Konsumatori shqiptar i ka rritur kërkesat dhe dëshiron të ketë më të mirën. Përpos komoditetit në ditet e sotme është e nevojshme edhe ana ekologjike si dhe kursimi i energjisë.

Në disa universitete me renome botërore janë studijuar me kujdes kërkesat e automatizimit të sistemeve në jeten tonë të perditshme,nga studimet arrihet perfundimi se automatizimi i shtepisë bënë të mundshem edhe relojes imitacion kursimin e energjisë që në bazë të studimeve arrinë 15% nga ndricimi,kurse deri në 40% tek sistemet e ngrohjes dhe ftohjës dhe ventilimit!

Pra si përfundim automatizimi i shtëpisë tuaj nuk është thjesht një komoditet,por gjithashtu një nevojë që çdo ditë e më shumë po rritet.

 

.

Lexo me shume

SISTEMET E ALARMIT

Alarmi i vjedhjes dhe rrjedhjes së ujit

Sistemet e alarmimit në ditët e sotme janë të domosdoshme,F-AUTOMATION  projekton, instalon dhe mirëmban sisteme alarmi kundër vjedhjes dhe hyrjes së paautorizuar që kombinojnë teknologjinë e sensorëve të avancuar me softuerë dhe aplikacione që lejojnë monitorimin në çdo kohë dhe nga çdo vendndodhje të njerëzve, ndërtesave dhe pasurive me rëndësi kritike. Sistemet tona të alarmeve i përshtaten çdo kërkese të klientit, janë të integrueshëm me sisteme të tjera sigurie dhe janë një mjet shumë efikas në mbrojtjen e pronës dhe parandalimin e humbjeve pasurore.Gjithashtu alarmi i rrjedhjes së ujit është i integrueshëm.

Të dya këto sisteme janë të integruara brenda aplikacionit tuaj të telefonit apo tabletit ,si dhe mundësia e menagjimit të tyre është nga çdo vend i botës me aplikacionin e shtëpisë tuaj intelegjente!

.

Lexo me shume

Some of Our Technology Partners

#
#
#
replicas relojes replica uhren kaufen